Assessorament empresarial a Alaró: com expandir i consolidar el teu negoci com a massatgista

Tens un projecte d’emprenedoria relacionat amb el benestar i la salut? Vols expandir i consolidar el teu negoci? Si és així, t’interessa conèixer el cas de na Nadege You, una emprenedora que ha rebut assessorament empresarial a Alaró, personalitzat i per part de l’Oficina Acelera Pyme Rural Mallorca Activa, la plataforma digital del Consell de Mallorca que impulsa la digitalització i la innovació als municipis de menys de 20.000 habitants.

Nadege You és una massatgista professional que ofereix els seus serveis a domicili i al seu propi centre de massatges a Alaró. El seu objectiu és créixer com a professional i com a empresària, oferint un servei de qualitat i diferenciat als seus clients. Per això, ha sol·licitat l’assessorament empresarial de l’OAPR Mallorca Activa, que l’ha ajudat a repassar el seu model de negoci, la seva proposta de valor i la seva missió/visió, utilitzant l’eina Business Model Canvas.

En una sessió de més de dues hores, l’agent de Mallorca Activa Sergi Cañellas li ha explicat com crear i optimitzar el seu perfil d’empresa a Google, com dissenyar una web atractiva i funcional amb Google Sites i com aprofitar els avantatges del WhatsApp Business per comunicar-se amb els seus clients i fidelitzar-los. A més, li ha orientat sobre com elaborar un pla d’empresa, els punts més destacats que ha d’incloure i els ajuts que pot sol·licitar per finançar el seu projecte.

Entre els ajuts disponibles, l’agent l’ha informat de la convocatòria Kit Digital, que ofereix la possibilitat d’aconseguir el disseny d’una web professional o la gestió i estratègia de xarxes socials per millorar la visibilitat i el posicionament en línia del seu negoci.

Nadege You ha quedat molt satisfeta amb l’assessorament empresarial rebuta Alaró i ha fixat una segona sessió per continuar avançant en el seu projecte.

Si tu també vols beneficiar-te de l’assessorament empresarial personalitzat que ofereix l’Oficina Acelera Pyme Rural Mallorca Activa, pots demanar cita al telèfon 610 58 29 39.

No perdis aquesta oportunitat d’impulsar el teu negoci amb el suport de professionals experts en digitalització i innovació.

L’Oficina Acelera Pyme Rural Mallorca Activa és la plataforma digital del Consell de Mallorca creada per a la dinamització i l’activació del teixit productiu de l’illa mitjançant el foment del treball, la formació, el suport a l’emprenedoria i el creixement empresarial.

Si vols consultar tots els ajuts als diferents sectors empresarials i municipis de la nostra illa, visita la secció Ajuts Mallorca.

T’esperem!