Assessorament empresarial a Consell: Gabi Ignasi i la seva millora digital

Un artista del vidre impulsa la digitalització del seu negoci mitjançant un nou assessorament empresarial a Consell

En una emocionant sessió d’assessorament empresarial a Consell, celebrada per l’agent de l’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa Sergi Cañellas, l’empresari Gabi Ignasi, un artista especialitzat en treballs amb vidre, ha estat el protagonista.

Durant la sessió, es va explicar a Gabi l’ajuda del Kit Digital i la importància que podria tenir per a ell, ja que la seva pàgina web i presència digital necessiten una millora substancial. Es van analitzar els diversos serveis que ofereix aquesta convocatòria per a determinar com aprofitar al màxim aquesta ajuda. Entre les opcions més adients per al projecte de Gabi, destaquen la creació d’una pàgina web i un ecommerce.

A més a més, es van abordar les oportunitats que ofereixen Facebook i Instagram Business en relació amb la creació de catàlegs de productes. Aquesta estratègia no només proporcionaria una major visibilitat als treballs de Gabi, sinó que també facilitaria als potencials clients una manera de comparar-los en línia.

Amb aquesta nova orientació digital, Gabi Ignasi té l’oportunitat de potenciar el seu negoci i atraure un major nombre de clients interessats en els seus treballs artístics amb vidre. Aquesta iniciativa, enmarcada en el programa d’assessorament empresarial de l’OAPR Mallorca Activa, demostra el compromís de les institucions per ajudar els empresaris locals a créixer i prosperar en l’entorn digital en constant evolució.

En properes sessions d’assessorament empresarial, altres empresaris tindran l’oportunitat d’explorar les seves opcions i obtenir consells pràctics per millorar la seva presència digital. Amb la participació de professionals qualificats com Sergi Cañellas, l’esperança és que més empresaris com Gabi Ignasi puguin aconseguir els seus objectius empresarials i assolir el seu màxim potencial en l’era digital.

L’equip d’agents de l’OAPR Mallorca Activa s’encarreguen d’atendre i assessorar les empreses, microempreses, pimes i persones treballadores per compte propi que desenvolupen la seva activitat econòmica als municipis de Mallorca, amb la finalitat d’impulsar la digitalització d’aquestes empreses.

L’OAPR Mallorca Activa és la nova eina del Consell de Mallorca creada per impulsar actuacions de transformació digital i l’adopció de tecnologies digitals, pensada i al servei de les empreses, l’emprenedoria i el conjunt de treballadors i treballadores que fan feina per compte propi.

Seguim…