Canva Binissalem: nova formació d’èxit promoguda per l’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa

Una nova formació de Canva a Binissalem es realitzarà enfocada en els usuaris més avançats

L’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa ha organitzat una formació especialitzada sobre Canva al municipi de Binissalem, obtenint un gran èxit de participació i satisfacció per part dels assistents.

Un total de 10 empreses van inscriure’s a la formació, de les quals varen assistir 8, superant les expectatives inicials. Les empreses participants van elogiar la qualitat de la formació i la utilitat de les habilitats adquirides per al seu negoci.

Les valoracions de la formació van ser extremadament positives, destacant la claredat dels continguts, la capacitat dels formadors i la seva disposició per respondre a preguntes i resoldre dubtes. Alguns dels assistents, que ja tenien experiència prèvia amb Canva, van expressar el seu desig d’aprofundir més en l’ús de la plataforma i van sol·licitar una segona sessió orientada als usuaris avançats, amb un focus especial en Reels i edició de vídeo.

A més de la satisfacció dels participants, l’esdeveniment també va tenir un impacte positiu en la comunitat empresarial local. Encara que algunes empreses ja havien establert relacions prèvies amb l’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa a través d’altres formacions i assessoraments, aquesta formació específica sobre Canva va permetre arribar a noves empreses i ampliar el nucli empresarial del municipi de Binissalem.

Compromís amb el teixit empresarial local

L’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa ha demostrat una vegada més el seu compromís en fomentar el creixement empresarial i la capacitació dels professionals locals. Amb aquesta exitosa formació sobre Canva, hem proporcionat una oportunitat per als empresaris de Binissalem per millorar les seves habilitats en disseny gràfic i augmentar la seva presència en línia.

En resposta a la demanda dels assistents, l’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa està considerant la possibilitat d’organitzar una segona sessió per a usuaris avançats en un futur proper. Aquesta iniciativa contribuirà a satisfer les necessitats de les empreses que ja utilitzen Canva i desitgen aprofundir en el seu potencial.

Aquesta formació ha estat un clar exemple de com la col·laboració entre l’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa i les empreses locals pot impulsar el creixement i la innovació a la comunitat empresarial de Binissalem. Amb el suport continuat d’aquesta oficina, es preveu un futur prometedor per a les empreses de la zona i la seva presència en línia.

L’OAPR Mallorca Activa és la nova eina del Consell de Mallorca creada per impulsar actuacions de transformació digital i l’adopció de tecnologies digitals, pensada per a les empreses i al seu servei, així com per a l’emprenedoria i el conjunt de treballadors i treballadores que fan feina per compte propi.

Continuem…