Curs de Canva a Montuïri per al petit comerç, les pimes i gent emprenedora

El curs de Canva a Montuïri suposa una oportunitat per aprendre a crear contingut atractiu per a les xarxes socials

L’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa ha organitzat un curs de Canva a Montuïri per al petit comerç, les pimes i gent emprenedora. La formadora del curs va ser na Lluïsa Oliver, tècnica de Mallorca Activa. L’esdeveniment va comptar amb la presència de sis persones que van assistir amb molta curiositat per aprendre sobre aquesta eina de disseny.

Durant més d’una hora i mitja de formació, na Lluïsa va explicar les diferents possibilitats que ofereix la plataforma Canva, des de l’accés i el registre fins a la creació de contingut de qualitat. El contingut del curs també va incloure informació sobre els diferents menús, les diferències entre la versió gratuïta i de pagament, la importància de la correcta elecció del format i les diferents formes de personalització d’elements i exportació/descàrrega.

Els assistents van mostrar especial interès en la col·locació per capes d’elements i en l’aplicació pràctica del que havien après a través de la creació de Reels. També van destacar la importància de la capacitat de Canva per eliminar els fons de les imatges, una eina que els va resultar molt útil per als seus propis projectes.

Finalment, es va aprofitar l’ocasió per explicar en què consisteix l’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa i els diferents serveis que oferim, com ara els assessoraments individualitzats o els cursos en línia gratuïts. Un dels assistents al curs de Canva a Montuïri va aprofitar per sol·licitar un assessorament personalitzat per a la propera setmana.

Si vols aprendre a utilitzar Canva per als teus projectes empresarials, no dubtis a contactar amb l’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa i descobreix els nostres pròxims cursos.

Els agents de l’OAPR Mallorca Activa s’encarreguen d’atendre i assessorar les empreses, microempreses, pimes i persones treballadores per compte propi que desenvolupen la seva activitat econòmica als municipis de Mallorca, amb la finalitat d’impulsar la digitalització d’aquestes empreses.

L’OAPR Mallorca Activa és la nova eina del Consell de Mallorca creada per impulsar actuacions de transformació digital i l’adopció de tecnologies digitals, pensada i al servei de les empreses, l’emprenedoria i el conjunt de treballadors i treballadores que fan feina per compte propi.

Seguim…