Curs d’Instagram a Porreres: Impulsant la presència en línia dels negocis locals

Impulsem la presència en línia dels negocis locals a través d’un exitós curs d’Instagram a Porreres

El municipi de Porreres ha acollit un nou curs d’Instagram organitzat per l’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa (OAPR) Mallorca Activa. Aquest esdeveniment va reunir una gran participació de comerciants locals, que van mostrar un interès entusiasta en aprendre a utilitzar aquesta xarxa social per impulsar les seves activitats en línia.

Sota el subtítol “Impulsant la presència en línia dels negocis locals”, el curs va ser dirigit per Xisca Truyols, una formadora amb una àmplia experiència en màrqueting digital i xarxes socials. Truyols va ser l’encarregada de presentar el contingut i d’impartir una xerrada i formació exhaustives sobre com aprofitar Instagram per a les empreses locals.

Durant la jornada, els assistents van tenir l’oportunitat d’aprendre els fonaments de l’ús d’Instagram i les estratègies per a la seva implementació efectiva en els seus negocis. Els temes tractats van incloure des de la configuració bàsica de perfils fins a la creació de continguts atractius i la promoció de productes i serveis a través de la plataforma.

Com aprofitar Instagram a l’empresa

Xisca Truyols va destacar l’ús d’Instagram Stories com una eina poderosa per a l’engagement i la interacció amb els clients. Va compartir consells i idees creatives per a la generació de contingut atractiu i va posar èmfasi en la importància d’establir una estratègia de continguts coherent i consistent.

La interacció entre els assistents i la ponent va ser notable, amb una participació activa i preguntes que van mostrar el seu interès en comprendre millor com utilitzar Instagram com a eina de màrqueting eficaç. Al finalitzar la jornada, Marga Serra, l’agent de camp de l’OAPR Mallorca Activa al municipi de Porreres, va mantenir una conversa personalitzada amb els participants per aprofundir en les seves necessitats i proporcionar-los assessorament individualitzat sobre com millorar la seva presència en línia a través d’Instagram i altres xarxes socials.

El curs d’Instagram celebrat a Porreres és només un exemple de les múltiples iniciatives que l’OAPR Mallorca Activa organitza per ajudar a les petites i mitjanes empreses rurals a prosperar en l’entorn digital. La participació i l’entusiasme demostrats pels comerciants locals confirmen la necessitat d’aquest tipus de formacions i el compromís de l’OAPR a l’hora de donar suport a l’activitat econòmica en les zones rurals de Mallorca.

Amb una jornada interactiva, informativa i pràctica, l’OAPR Mallorca Activa ha posat de manifest el seu compromís amb el desenvolupament empresarial de la zona i ha ajudat els negocis locals de Porreres a enfortir la seva presència en línia i aprofitar al màxim el potencial de les xarxes socials per créixer i prosperar en l’entorn digital actual.

L’equip d’agents de l’OAPR Mallorca Activa s’encarrega d’atendre i assessorar les empreses, microempreses, pimes i persones treballadores per compte propi que desenvolupen la seva activitat econòmica als municipis de Mallorca, amb la finalitat d’impulsar la digitalització d’aquestes empreses.

L’OAPR Mallorca Activa és la nova eina del Consell de Mallorca creada per impulsar actuacions de transformació digital i l’adopció de tecnologies digitals, pensada i al servei de les empreses, l’emprenedoria i el conjunt de treballadors i treballadores que fan feina per compte propi.

Continuem…