Mallorca Formació

Mallorca Formació és la branca educativa de Mallorca Activa, a través de la qual us oferim cursos gratuïts de diverses famílies professionals. L’objectiu és garantir l’accés a diferents tipus de formació per tal que pugueu reforçar les vostres possibilitats d’èxit en el procés de trobar feina, millorar la vostra situació laboral, adquirir els coneixements necessaris per canviar de sector o, simplement, preparar-vos pel futur.

Què és Mallorca Formació?

Mallorca Formació és la branca educativa de Mallorca Activa, a través de la qual us oferim cursos gratuïts de diverses famílies professionals. L’objectiu és garantir l’accés a diferents tipus de formació per tal que pugueu reforçar les possibilitats d’èxit en el procés de trobar feina, millorar la vostra situació laboral, adquirir els coneixements necessaris per canviar de sector o, simplement, preparar-vos pel futur.

Com m’hi puc inscriure?

Per tal de formalitzar una inscripció, heu de seguir les passes següents:

  1. Triau l’acció formativa que més us interessi d’entre les que estan publicades. Parau esment al temari, la durada, les dates d’inscripció i la resta d’informació que trobareu a la fitxa.
  2. Comprovau que compliu els requisits del curs, si n’hi ha.
  3. Clicau a sobre el botó “Inscriu-t’hi” i emplenau el formulari amb les vostres dades. Rebreu un correu de confirmació a l’adreça electrònica que heu aportat. Al correu trobareu un enllaç al qual heu d’accedir-hi per tal de validar la inscripció al curs.
  4. Un cop confirmat el correu haureu d’esperar fins al final del període d’inscripció. Llavors rebreu una nova comunicació amb indicacions sobre com accedir a la plataforma educativa.

Com es certifiquen els cursos?

Consultau aquí la informació relativa a l'emissió dels certificats.

A qui s’adrecen?

Els cursos de Mallorca Activa s’adrecen a qualsevol persona que vulgui trobar feina, millorar la seva situació laboral, adquirir els coneixements necessaris per canviar de sector o, simplement, preparar-se pel futur.

Com es desenvolupen els cursos?

L'oferta formativa de Mallorca Activa fa servir la nostra plataforma virtual com a espai d'aprenentatge. Hi ha dues modalitats: la d'Autoformació, amb els continguts preparats a fi que l'estudiant els cursi sense seguiment i amb proves autoavaluables, i la Telemàtica, en què un docent imparteix els continguts per videoconferència amb el suport del campus virtual.

Cursos destacats

Cerca avançada de Cursos

Vols estar al corrent dels nous cursos i les darreres notícies sobre emprenedoria i formació?