Impulsant el teixit empresarial local amb un assessorament a Alcúdia

L’agent de Mallorca Activa, Rafel Cladera, guia en Goran Sevo cap a la digitalització amb un nou assessorament a Alcúdia

Un nou assessorament a Alcúdia, organitzat per Mallorca Activa, ha tingut com a protagonistes al nostre company, Rafel Cladera, i al pintor local Goran Sevo.

En aquesta reunió, es va posar l’accent en l’assessorament digital i l’ús del Kit Digital per a empreses locals com la de Goran Sevo. El pintor, conegut pel seu talent al port d’Alcúdia, buscava millorar la seva presència en línia i la seva pàgina web. Aquesta iniciativa forma part de l’impuls que Mallorca Activa brinda a empreses i autònoms, una peça clau per al creixement econòmic de la zona.

En primer lloc, es va guiar a Goran Sevo a través del procés per sol·licitar el Kit Digital. Això inclou una explicació detallada del funcionament de l’ajuda i la presentació dels qüestionaris necessaris. La facilitat d’accés a aquest suport és essencial per a assegurar-se que els empresaris locals com en Goran puguin aprofitar al màxim aquesta oportunitat.

Un aspecte destacat d’aquesta sessió d’assessorament a Alcúdia va ser la col·laboració estreta amb en Goran Sevo per garantir que tots els requisits necessaris es complissin sense complicacions. Això va incloure l’ajuda pràctica per instal·lar les eines essencials com l’Autofirma i el certificat digital, assegurant-se així que el procés de sol·licitud es realitzés sense problemes.

L’agent Rafel Cladera, responsable de dirigir aquesta iniciativa, va expressar la seva satisfacció pel progrés dut a terme.

Amb aquest assessorament a Alcúdia, Mallorca Activa reafirma el seu compromís amb el creixement local, fomentant la transició cap a l’entorn digital. Aquesta trobada destaca la importància de l’assessorament personalitzat i l’ús eficient de les eines digitals per optimitzar la presència en línia de les empreses locals.

Mallorca Activa és la plataforma del Consell de Mallorca creada per impulsar accions de transformació digital i l’adopció de tecnologies digitals a les empreses. Pensada per i per a les empreses, l’emprenedoria i el teixit econòmic de l’illa, Mallorca Activa és la punta de llança de la transformació digital a Mallorca.

Continuem… 💪