Kit Digital Mallorca: Organitzam un ‘networking’ en línia per a agents digitalitzadors i empreses

Èxit de la jornada en línia per impulsar l’adopció del Kit Digital a Mallorca per part de les empreses de l’illa

L’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa ha celebrat amb èxit la jornada de networking “Impulsant la Transformació Digital: Descobreix el Kit Digital”. Agents digitalitzadors, pimes i autònoms de Mallorca es van reunir virtualment per explorar les oportunitats que ofereix el Kit Digital i compartir coneixements.

Durant aquest esdeveniment, es va presentar el Kit Digital i les seves eines dissenyades per ajudar les empreses a impulsar la seva transformació digital. Es van compartir casos d’èxit i millors pràctiques d’usuaris que ja han utilitzat aquest kit per augmentar la seva presència en línia, optimitzar les seves operacions i expandir el seu abast.

El diferents participants van proporcionar informació detallada sobre els requisits necessaris per a la transformació digital de les empreses. Durant la jornada de networking, els assistents van obtenir orientació sobre el procés de sol·licitud i van conèixer les diverses eines disponibles per implementar projectes de transformació digital.

L’esdeveniment va ser una gran oportunitat per connectar amb altres agents digitalitzadors, pimes i autònoms de Mallorca. Es van establir contactes amb professionals que comparteixen els mateixos interessos i objectius, i es van aprendre noves estratègies per millorar els negocis en l’entorn digital.

Agents digitalitzadors, pimes, micropimes i autònoms

Els assistents van poder interactuar amb els agents digitalitzadors presents, traslladant preguntes i inquietuds. Va ser una ocasió única per obtenir informació valuosa i ampliar la xarxa professional.

El Kit Digital és una eina imprescindible per a les empreses de Mallorca que desitgin impulsar la seva presència en línia i millorar la seva competitivitat en l’era digital. Si no vau poder assistir a la jornada de networking, podeu contactar amb els nostres agents a través del nostre lloc web. Aprofiteu els recursos disponibles per començar la transformació digital del vostre negoci.

Des de l’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa volem agraïr la participació de tots els assistents i els animem a continuar explorant les oportunitats que ofereix el Kit Digital. Per a més informació i per mantenir-vos actualitzats sobre pròximes jornades de networking i recursos digitals, visiteu el nostre lloc web i registreu-vos a la nostra llista de correu.

L’OAPR Mallorca Activa és la nova eina del Consell de Mallorca creada per impulsar actuacions de transformació digital i l’adopció de tecnologies digitals, pensada per a les empreses i al seu servei, així com per a l’emprenedoria i el conjunt de treballadors i treballadores que fan feina per compte propi.

Continuem…