Kit Digital Santa Maria: Assessorament a ElectroRaiguer per a la seva sol·licitud

L’empresa ElectroRaiguer busca aconseguir el Kit Digital a Santa Maria per a la seva transformació digital

L’agent de l’Oficina Acelera Pyme Rural Mallorca Activa, Sergi Cañellas, ha realitzar una nova jornada d’assessorament personalitzat a una empresa de Santa Maria del Camí.

ElectroRaiguer, una empresa local especialitzada en instal·lacions elèctriques, està treballant en la seva transformació digital amb l’objectiu de millorar la seva presència en línia i optimitzar els seus processos. L’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa ha realitzat una sessió d’assessorament especialitzada per a la sol·licitud del Kit Digital, que ofereix suport i recursos per a la digitalització de petites i mitjanes empreses.

La sol·licitud del Kit Digital va ser presentada per ElectroRaiguer al novembre de l’any passat, però diverses dificultats en la tramitació van fer que fos denegada. Per superar aquest obstacle, l’empresa ha rebut una sessió d’assessorament personalitzada a càrrec d’un dels nostres tècnics expert en digitalització. L’objectiu principal ha estat ajudar ElectroRaiguer a presentar una sol·licitud eficaç, optimitzant els recursos disponibles i assegurant-se d’acollir-se al segment de la convocatòria adequat.

Durant la sessió d’assessorament, s’ha posat un èmfasi especial en els avantatges que el Kit Digital ofereix per a l’empresa. ElectroRaiguer està especialment interessada en l’ús de les eines de comunicació en línia, com ara el Whatsapp Business, per millorar la interacció amb els clients i optimitzar la seva comunicació. A més, s’han presentat altres serveis i recursos disponibles per a la digitalització, que podrien ser útils per a ElectroRaiguer en el seu procés de transformació.

Amb l’assessorament i suport rebut, ElectroRaiguer es troba un pas més a prop de l’obtenció del Kit Digital. Aquesta iniciativa no només impulsarà la seva presència en línia, sinó que també millorarà la seva eficiència interna i la seva capacitat per oferir un servei de qualitat als clients.

El programa Kit Digital a Santa Maria ofereix suport a les empreses locals en el seu camí cap a la digitalització. A través d’aquesta iniciativa, les empreses poden aprofitar les oportunitats que ofereix la tecnologia per millorar els seus negocis. Amb el suport adequat i la sol·licitud del Kit Digital, ElectroRaiguer es prepara per afrontar els reptes del món digital i optimitzar les seves operacions.

Els agents de l’OAPR Mallorca Activa s’encarreguen d’atendre i assessorar les empreses, microempreses, pimes i persones treballadores per compte propi que desenvolupen la seva activitat econòmica als municipis de Mallorca, amb la finalitat d’impulsar la digitalització d’aquestes empreses.

L’OAPR Mallorca Activa és la plataforma digital del Consell de Mallorca creada per a la dinamització i l’activació del teixit productiu de l’illa mitjançant el foment del treball, la formació, el suport a l’emprenedoria i el creixement empresarial.

Per a més informació sobre el programa Kit Digital a Santa Maria o a qualsevol altre municipi de Mallorca, i per saber com sol·licitar-lo, podeu contactar amb l’equip d’assessorament de l’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa a través del nostre formulari de contacte.

Seguim…