L’assessorament de Mallorca Activa es trasllada a l’emprenedoria

A través de noves jornades d’assessorament personalitzat, impulsam l’emprenedoria de Mallorca

L’agent de Mallorca Activa, Margalida Serra, realitza una nova jornada d’assessorament personalitzat, centrat en l’emprenedoria, a una emprenedora de Selva.

Tots els representants damunt el terreny de Mallorca Activa, la plataforma digital del Consell de Mallorca adreçada als municipis de menys de 20.000 habitants, s’estan encarregant d’ajudar, amb assessorament, a l’emprenedoria d’aquests municipis. L’objectiu principal és la gestió de competències digitals i la posada en marxa de nous projectes innovadors.

L’agent de Mallorca Activa es va encarregar d’atendre i assessorar a n’Àngela Vallori. N’Àngela és la propietària d’un taller que s’ha especialitzat en la confecció de roba per a bebès amb materials 100% sostenibles, i que vol continuar creixent amb una nova línia de negoci. Aquesta nova empresa estaria centrada en un multitaller a on fer feina amb nous materials sostenibles i donar formació a dones que vulguin entrar a dins el món tèxtil.

Na Margalida Serra va assessorar n’Àngela en la nova convocatòria d’ajuts per a projectes liderats per dones que el Consell de Mallorca ha posat en marxa fa unes setmanes.

Mallorca Activa és la plataforma digital del Consell de Mallorca creada per a la dinamització i l’activació del teixit productiu de l’illa mitjançant el foment del treball, la formació, el suport a l’emprenedoria i el creixement empresarial.

Si vols consultar tots els ajuts als diferents sectors empresarials i municipis de la nostra illa, visita la secció Ajuts Mallorca.