Nova jornada d’assessorament a empreses a Esporles

Mallorca Activa imparteix una nova jornada d’assessorament personalitzat a Esporles

L’agent de Mallorca Activa, Sergio Cañellas, ha fet una nova jornada d’assessorament personalitzat a empreses, i aquesta vegada s’han celebrat al municipi d’Esporles.

Tots els representants damunt el terreny de Mallorca Activa, la plataforma digital del Consell de Mallorca adreçada als municipis de menys de 20.000 habitants, s’estan encarregant d’ajudar a les empreses d’aquestes localitats. L’objectiu principal és la gestió de competències digitals i la posada en marxa de serveis tecnològics.

Els agents de Mallorca Activa s’encarreguen d’atendre i assessorar les empreses, microempreses, pimes i persones treballadores per compte propi que desenvolupen la seva activitat econòmica als municipis de Mallorca, amb la finalitat d’impulsar la digitalització d’aquestes empreses.

L’emprenedora Esther Montaña ha rebut l’assessorament personalitzat de Mallorca Activa a Esporles. Entre d’altres es va parlar de com s’ha d’obtenir el certificat digital de la FNMT, com crear un perfil d’empresa de Google My Business i els recursos que ofereixen WhatsApp i Facebook Business.

En el cas de n’Esther, a més, s’han repassat els tràmits burocràtics per donar-se d’alta com a autònoma, així com la importància de realitzar un model ‘Canvas’ de negoci i un pla d’empresa.

També es va parlar de l’ajut per a empreses del Kit Digital.

Kit Digital

L’únic ajut Next Generation que és disponible actualment per a empreses és el destinat a la digitalització de petites empreses. És el denominat Programa Kit Digital, en el qual s’ofereixen ajudes econòmiques denominades “bo digital” en funció del nombre de treballadors de l’empresa, canviables per productes/serveis de digitalització recollits en el catàleg de serveis i prestats pels agents digitalitzadors adherits a la convocatòria. La quantitat dels ajuts comprèn des de 2.000 € fins a 12.000 €. Les empreses d’entre 4 i 50 treballadors encara poden demanar aquest ajut.

Mallorca Activa és la plataforma digital del Consell de Mallorca creada per a la dinamització i l’activació del teixit productiu de l’illa mitjançant el foment del treball, la formació, el suport a l’emprenedoria i el creixement empresarial.

Si vols consultar tots els ajuts als diferents sectors empresarials i municipis de la nostra illa, visita la secció Ajuts Mallorca.