Les Jornades de Digitalització Mallorca Activa fan classe a l’IES Felanitx

Per primera vegada, impartim una de les Jornades de Digitalització Mallorca Activa a alumnes d’FP. L’IES Felanitx va acollir l’exitós esdeveniment.

Mallorca Activa continua impulsant el seu nou servei formatiu en forma de tallers presencials adreçats a millorar la digitalització del teixit empresarial dels municipis de la nostra illa. I per primera vegada, una d’aquestes jornades s’ha fet a un institut, a l’IES Felanitx, pensant en els futurs empresaris de Mallorca.

L’IES Felanitx va acollir aquesta jornada de digitalització, que ha estat la més multitudinària de totes les celebrades fins ara. Unes 25 persones varen assistir per conèixer, de primera mà, com digitalitzar la seva empresa o els seus futurs negocis.

Aquesta nova iniciativa de Mallorca Activa, la plataforma digital del Consell de Mallorca, va donar el sus a Pollença el passat mes de març. És per això que aquesta primera ronda de tallers formatius se centrarà en la digitalització bàsica dels petits negocis als pobles.

Mallorca Activa i els ajuts europeus

La jornada va començar amb en Sergi Cañellas, agent de Mallorca Activa, explicant al públic les competències d’aquesta plataforma del Consell. Com a resultat, els estudiants i comerciants presents a l’IES Felanitx varen escoltar com s’està impulsant la gestió dels ajuts al teixit empresarial de l’illa.

Digitalització i empresa

A la segona part de la jornada, l’agent de Mallorca Activa va explicar als assistents temes fonamentals per al desenvolupament d’un negoci actual. Així, l’agent de Mallorca Activa va detallar com es pot crear un compte de Gmail per a empreses des de zero.

La formació va continuar amb l’explicació d’eines importants per a qualsevol empresa que vulgui començar amb la seva digitalització. La plataforma Google My Business va ser una de les que es varen mostrar. També es va parlar de com es pot obtenir el certificat digital, un document crucial avui en dia per a tota mena de negoci.

Les xarxes socials també varen ser protagonistes d’aquesta formació de 90 minuts que permetrà posar en marxa la digitalització de les petites empreses de Felanitx.

Un moment de la intervenció d’en Sergi Cañellas a la jornada de digitalització.

Mallorca Activa és la plataforma digital del Consell de Mallorca adreçada als municipis de menys de 20.000 habitants. La seva principal funció és la dinamització i l’activació del teixit productiu de l’illa. Aquest objectiu s’aconseguirà mitjançant el foment del treball, la formació, el suport a l’emprenedoria i el creixement empresarial.

Si voleu consultar les dates de tots els tallers d’aquestes formacions, adreçau-vos al calendari de Mallorca Activa.