Mallorca Activa es presenta a Llubí

Margalida Amorós, Directora Insular de Coordinació del Consell de Mallorca, i l’agent de Mallorca Activa, Margalida Serra, es reuneixen amb la batlessa, Magdalena Perelló, per coordinar futures línies d’actuació conjunta

La plataforma Mallorca Activa s’ha presentat oficialment a Llubí. La directora insular de Coordinació del Consell de Mallorca, Margalida Amorós, acompanyada d’una de les agents de Mallorca Activa, Margalida Serra, varen ser les encarregades d’explicar a la batlessa de Llubí, Magdalena Perelló, aquest nou projecte del Consell.

La reunió va tenir dues parts importants. Per una banda, es va explicar amb tot detall en què consisteix Mallorca Activa. Les diferents línies d’actuació d’aquesta plataforma, que dóna una especial atenció a tot el referent a la formació, l’emprenedoria, la feina i les empreses dels municipis de menys de 20.000 habitants.

Per altra banda es va parlar de com es podrien desplegar al municipi de Llubí algunes de les línies d’actuació de Mallorca Activa. En aquest sentit, ja es varen concretar algunes idees per tal que l’equip d’agents de Mallorca Activa puguin ajudar al municipi al llarg de les setmanes vinents. També es va parlar de futures línies de col·laboració entre l’ajuntament de Llubí i aquesta nova plataforma del Consell de Mallorca, així com d’un programa d’assessorament al consistori per tal d’ajudar als llubiners i llubineres, així com al seu teixit empresarial.

Aquest programa d’assessorament començarà el dimarts 29 de juny, amb una agent de Mallorca Activa que anirà al consistori de Llubí per donar assessorament al teixit empresarial del municipi i informarà sobre els recursos que Mallorca Activa posa al seu abast.

Mallorca Activa és la nova plataforma del Consell de Mallorca adreçada als municipis de menys de 20.000 habitants. La seva principal funció és la dinamització i l’activació del teixit productiu de l’illa mitjançant el foment del treball, la formació, el suport a l’emprenedoria i el creixement empresarial.

A la imatge, d’esquerra a dreta: Margalida Amorós, Directora Insular de Coordinació del Consell de Mallorca; Magdalena Perelló, batlessa de Llubí i Margalida Serra, agent de Mallorca Activa.