Mallorca Activa presenta la plataforma a Sóller per impulsar l’emprenedoria i el creixement econòmic

Mallorca Activa, la plataforma del Consell de Mallorca amb suport al teixit productiu de l’illa, ha presentat la seva proposta a Sóller. Amb tres anys de presència a la localitat, aquesta iniciativa s’ha convertit en un referent per impulsar l’emprenedoria, fomentar la formació, promoure l’ocupació i donar suport al creixement empresarial al municipi.

En una reunió celebrada aquesta setmana, l’agent de Mallorca Activa, Sergi C. es va reunir amb l’agent d’ocupació i desenvolupament local, Miguel A. qui va escoltar amb atenció la presentació de la plataforma i va expressar el seu interès a continuar col·laborant estretament amb Mallorca Activa per dinamitzar l’economia local i brindar oportunitats als emprenedors i empreses del municipi.

Així, l’Ajuntament de Sóller continuarà treballant amb una estreta col·laboració amb Mallorca Activa per aprofitar al màxim els recursos i programes que ofereix la plataforma digital del Consell de Mallorca.

Amb la presentació de Mallorca Activa al nou equip de govern, la col·laboració entre la plataforma i l’ajuntament es reforçarà encara més. Això permetrà aprofitar al màxim els recursos i oportunitats que Mallorca Activa ofereix, impulsant el creixement econòmic i la creació d’ocupació a Sóller.

Mallorca Activa és l’eina del Consell de Mallorca creada per impulsar actuacions de transformació digital i l’adopció de tecnologies digitals, pensada per a les empreses i al seu servei, així com per a l’emprenedoria i el conjunt de treballadors i treballadores que fan feina per compte propi.