Nous ajuts per a empreses de Son Servera per valor de 296.000 €

La línia d’ajuts a Son Servera es posa en marxa amb la participació del propi ajuntament, el Consell de Mallorca i el Govern Balear

L’ajuntament de Son Servera ha posat en marxa una nova línia d’ajuts extraordinaris, i a fons perdut, per a les empreses que desenvolupen l’activitat econòmica al municipi, per pal·liar els efectes de la COVID-19.

El total dels ajuts per a les empreses de Son Servera suposa 296.800,47 €. La quantia resultant surt de les aportacions per una part, 98.933,49 euros del propi Ajuntament de Son Servera; per una altra part, 98.933,49 euros provinents del Consell de Mallorca; i finalment, 98.933,49 euros provinents del Govern de les Illes Balears.

L’objecte d’aquesta convocatòria és regular les condicions de les subvencions destinades a ajudar els establiments, les empreses o les entitats amb activitat econòmica a Son Servera per a afrontar part de les pèrdues patides per la COVID-19. La finalitat de la convocatòria és pal·liar el greuge que han sofert aquestes entitats per les conseqüències de la pandèmia.

L’ajut serà de 2.000 € per centre de treball o establiment amb un màxim de dos establiments per persona beneficiària.

Les empreses que vulguin accedir han de comptar amb menys de 20 persones treballadores de mitja anual, computant els diferents centres de treball, i amb una facturació el 2019 inferior a un milió d’euros, sempre que aquesta facturació hagi minvat durant el 2020 en una quantitat superior a un 40 %.

Ja s’hi pot accedir a aquests ajuts de Son Servera, formalitzant la sol·licitud al web de l’Ajuntament de Son Servera.

Si vols consultar tots els ajuts als diferents sectors empresarials de la nostra illa, visita la secció Ajuts Mallorca.