Mallorca Activa es presenta a Maria de la Salut

Margalida Amorós, Directora Insular de Coordinació del Consell de Mallorca, i l’agent de Mallorca Activa, Margalida Serra, es reuneixen amb el batle Bernat Quetglas per coordinar futures línies d’actuació conjunta

La plataforma Mallorca Activa ja s’ha presentat oficialment a Maria de la Salut. La directora insular de Coordinació del Consell de Mallorca, Margalida Amorós, acompanyada d’una de les agents de Mallorca Activa, Margalida Serra, varen ser les encarregades d’explicar al batle de Maria de la Salut, Bernat Quetglas, aquest nou projecte del Consell.

La reunió va tenir dues parts importants. Per una banda, es va explicar amb tot detall en què consisteix Mallorca Activa. Les diferents línies d’actuació d’aquesta plataforma, que dóna una especial atenció a tot el referent amb la formació, l’emprenedoria, la feina i les empreses dels municipis de menys de 20.000 habitants, va centrar part de la conversa.

Per altra banda es va parlar de com es podrien desplegar al municipi de Maria de la Salut algunes de les línies d’actuació de Mallorca Activa. En aquest sentit, ja es varen concretar algunes idees per tal que l’equip d’agents de Mallorca Activa puguin ajudar al municipi al llarg de les setmanes vinents. També es va parlar de futures línies de col·laboració entre l’ajuntament de Maria de la Salut i aquesta nova plataforma del Consell de Mallorca, així com d’un programa d’assessorament al consistori per tal d’ajudar als mariandos i mariandes, així com al seu teixit empresarial.

Mallorca Activa és la nova plataforma del Consell de Mallorca, adreçada als municipis de menys de 20.000 habitants, per a la dinamització i l’activació del teixit productiu de l’illa mitjançant el foment del treball, la formació, el suport a l’emprenedoria i el creixement empresarial.

A la imatge, d’esquerra a dreta: Margalida Amorós, Directora Insular de Coordinació del Consell de Mallorca; Bernat Quetglas, batle de Maria de la Salut i Margalida Serra, agent de Mallorca Activa.