Mallorca Activa i l’Ajuntament de Consell posen en marxa el directori d’empreses del municipi

Les empreses del municipi de Consell ja es poden inscriure gratuïtament al web de Mallorca Activa i al propi ajuntament

El directori d’empreses de Mallorca segueix incorporant municipis a la seva base de dades. El municipi de Consell és la darrera incorporació i des d’avui les empreses conselleres ja es poden inscriure al directori de Mallorca Activa.

Amb la inclusió de Consell, al directori d’empreses de Mallorca ja es fa feina amb més de 25 municipis i localitats de la nostra illa.

El municipi de Es Raiguer ha estat el darrer a incorporar-se a un dels principals projectes de la plataforma Mallorca Activa, la nova plataforma digital del Consell de Mallorca, adreçada als municipis de menys de 20.000 habitants, per a la dinamització i l’activació del teixit productiu de l’illa mitjançant el foment del treball, la formació, el suport a l’emprenedoria i el creixement empresarial.

Mallorca Activa posa així al servei de tota la ciutadania i del teixit empresarial de Mallorca un directori de les empreses dels municipis de menys de 20.000 habitants de la nostra illa.

Cartell directori empreses Consell
Com puc inscriure la meva empresa?

La inclusió dels negocis de Consell al directori d’empreses és totalment gratuïta i es pot fer de dues formes:

  1. A través del formulari de Mallorca Activa, fent clic aquí;
  2. A través del mateix ajuntament de Consell.

El directori d’empreses de Mallorca Activa s’està realitzant gràcies a la col·laboració dels ajuntaments amb l’equip d’agents municipals de Mallorca Activa. Aquests fan feina diària al terreny per actualitzar aquest directori d’empreses i incorporar nous negocis, municipis i localitats.

Actualment, el grup d’agents de Mallorca Activa segueixen fent feina en col·laboració amb els ajuntaments de menys de 20.000 habitants de Mallorca. Amb aquesta feina s’estan incorporant nous municipis al directori d’empreses. Al llarg dels pròxims dies s’aniran afegint noves localitats.

Aquí es pot consultar el directori d’empreses de Mallorca Activa.