Mallorca Activa participa en el cicle formatiu dels ajuntaments d’Algaida i Porreres

Dos agents de Mallorca Activa presentaran la plataforma digital del Consell de Mallorca al teixit empresarial dels municipis

Mallorca Activa, la plataforma digital del Consell de Mallorca per a la dinamització i l’activació del teixit productiu de l’illa, serà present al cicle de tallers formatius organitzats pels ajuntaments d’Algaida i Porreres.

Els dos ajuntaments han preparat, a través de sis sessions formatives, una sèrie de tallers gratuïts de formació en línia destinats a comerços, empreses i persones emprenedores.

La plataforma digital del Consell, Mallorca Activa, participarà activament en la inauguració de les jornades a través de dos agents, que s’encarregaran d’explicar el funcionament i els serveis que ofereix aquesta plataforma.

Les jornades es desenvoluparan al llarg de les pròximes setmanes, començant el dia 28 de setembre, de 14:00 a 16:00 h a Porreres i de 20:00 a 22:00 h a Algaida, amb el primer dels tallers. Sota el títol de “Reptes i oportunitats per al comerç“, aquesta primera jornada serà presencial, i a continuació es faran cinc tallers en línia. L’objectiu d’aquesta acció formativa és dinamitzar i promocionar el comerç local dels dos municipis.

Totes les formacions d’aquestes jornades es poden consultar al nou calendari de Mallorca Activa.

Mallorca Activa és la nova plataforma digital del Consell de Mallorca, adreçada als municipis de menys de 20.000 habitants, per a la dinamització i l’activació del teixit productiu de l’illa mitjançant el foment del treball, la formació, el suport a l’emprenedoria i el creixement empresarial.