Nou assessorament de Mallorca Activa a Sant Llorenç

A través de noves jornades d’assessorament personalitzat, impulsam l’emprenedoria de Mallorca

L’agent de Mallorca ActivaSergi Cañellas, ha realitzat un nou assessorament personalitzat al municipi de Sant Llorenç des Cardassar.

Tots els representants damunt el terreny de Mallorca Activa, la plataforma digital del Consell de Mallorca adreçada als municipis de menys de 20.000 habitants, s’estan encarregant d’ajudar, amb assessorament, a l’emprenedoria d’aquests municipis. L’objectiu principal és la gestió de competències digitals i la posada en marxa de nous projectes innovadors.

L’agent de Mallorca Activa es va encarregar d’atendre i assessorar, en primera instància, a un emprenedor de Sant Llorenç des Cardassar. Ca’n Robi és un petit negoci al municipi, i volia informar-se en matèria de digitalització per tal de promocionar i augmentar l’abast de la seva empresa. Anàlogament, s’han tractat punts relacionats com la sol·licitud i tramitació de convocatòries, en especial, s’han explicat els ajuts del Kit Digital, la instal·lació d’autoconsum d’energies i Moves III.

Mallorca Activa és la plataforma digital del Consell de Mallorca creada per a la dinamització i l’activació del teixit productiu de l’illa mitjançant el foment del treball, la formació, el suport a l’emprenedoria i el creixement empresarial.

Si vols consultar tots els ajuts als diferents sectors empresarials i municipis de la nostra illa, visita la secció Ajuts Mallorca.