Nous assessoraments de l’Oficina Accerela Pime rural i Mallorca Activa a Sa Coma

Les empreses de cosmètica S’arrel i la perruqueria Sytl Sa Coma han estat assessorades per l’agent de Mallorca Activa, Sergi Cañelles, a una nova jornada realitzada en el terme municipal de Cala Millor.

L’empresa S’arrel de Llevant, especialitzada en cosmètica natural artesana, ha consultat quins són els serveis que més s’adapten a la seva estructura empresarial.  Després de l’assessorament de l’agent, s’ha resolt que el servei més adient era la creació d’una pàgina web per al negoci.

A més, també s’ha explicat la necessitat d’obtenir el certificat digital per fer els tràmits telemàtics, així com pel registre i realització del test de maduració digital com a primera passa per demanar el kit digital.

Per altra banda, la perruqueria Styl Sa Coma ha pogut conèixer les aplicacions del kit digital i tots els serveis que s’ofereixen. Encara que el negoci no té lloc web per no ser necessari pels als seus clients, s’ha decidit per demanar el servei de gestió de les xarxes socials.  A més, en Sergi els ha explicat l’existència de Google Sites com a creador de pàgines web senzill i enfocat a usuaris amb coneixements bàsics. Després de mostrar-los les possibilitats pel que fa tant a la personalització i el disseny com a l’alta i compra del domini, varen quedar gratament sorpresos, indicant que portarien a terme proves fent servir aquesta eina.