Nova edició del curs ‘Canva’ de Mallorca Activa en Sóller

Mallorca Activa celebra una nova formació de Canva, per a comerciants de Sóller, de cara a la campanya nadalenca

El municipi solleric ha estat protagonista d’una nova formació de Mallorca Activa. En aquesta ocasió, l’aplicació Canva ha centrat aquest curs a Sóller . El curs s’ha pensat per a comerciants del municipi que vulguin impulsar les vendes durant la campanya nadalenca.

La formació, que s’ha realitzat CEIP Ses Marjades, ha comptat amb la participació de diverses empreses, persones emprenedores i que fan feina per compte propi al municipi solleric.

En aquesta ocasió, la sessió formativa de Canva ha estat impartida a Sóller per l’agent de Mallorca Activa Lluïsa Oliver. Na Lluïsa ha estat l’encarregada d’explicar la utilització de l’eina Canva, les seves funcionalitats i els projectes que es poden crear gràcies a l’aplicació.

Un dels avantatges d’aquesta sessió pràctica és que tots els participants compten amb un ordinador. Gràcies a aquests equips, l’alumnat pot realitzar pràctiques per a aprendre a fer servir aquesta eina informàtica i gratuïta.

Les participants del curs es van mostrar molt satisfetes d’aquest curs impartit per Mallorca Activa amb la col·laboració de l’ajuntament de Sóller.

Al llarg de les pròximes setmanes, Mallorca Activa celebrarà noves jornades de formació de Canva a diferents indrets de la nostra illa, per tal d’ajudar al teixit empresarial a millorar la seva comunicació i impulsar les vendes durant la temporada comercial de Nadal.

Mallorca Activa és la plataforma digital del Consell de Mallorca adreçada als municipis de menys de 20.000 habitants. La seva principal funció és la dinamització i l’activació del teixit productiu de l’illa mitjançant el foment del treball, la formació, el suport a l’emprenedoria i el creixement empresarial.