Mallorca Activa es presenta al nou batle de Son Servera

L’agent de Mallorca Activa, Sergi Cañellas, s’ha reunit amb el batle de Son Servera, Jaume Servera, per destacar la importància de la promoció del producte local i continuar incrementant l’assessorament i la formació presencial al municipi.

Mallorca Activa, la plataforma del Consell de Mallorca de suport al teixit productiu de l’illa, s’ha presentat als municipis de Son Servera. Amb tres anys de presència a la localitat, aquesta iniciativa s’ha convertit en un referent per impulsar l’emprenedoria, fomentar la formació, promoure l’ocupació i donar suport al creixement empresarial als municipis.

Amb la presentació de Mallorca Activa al nou equip de govern, la col·laboració entre la plataforma i l’ajuntament es reforçarà encara més. Això permetrà aprofitar al màxim els recursos i oportunitats que Mallorca Activa ofereix, impulsant el creixement econòmic i la creació de més oportunitat per a l’ocupació.

OAPR-Mallorca Activa és l’eina del Consell de Mallorca creada per impulsar la digitalització, les actuacions de transformació digital i l’adopció de tecnologies digitals. Una plataforma pensada per a les empreses i sempre al seu servei, així com per a l’emprenedoria i el conjunt de treballadors i treballadores que fan feina per compte propi.