Presentació de l’OAPR al municipi de Sa Pobla

L’Oficina Accelera Pime Mallorca Activa s’ha reunit amb la nova regidora de comerç, fires i mercat de Sa Pobla, Magdalena de la Fuente. La presentació de la plataforma la va portar a terme l’agent de Mallorca Activa Marga Serra, qui porta 3 anys treballant juntament amb el municipi.


Marga Serra va realitzar un repàs de les accions realitzades i va destacar la importància de la promoció del producte local i de continuar amb la formació presencial en el municipi de Sa Pobla.


Amb la presentació de Mallorca Activa als nous equips de govern, la col·laboració entre la plataforma i els ajuntaments es reforçarà encara més. Això permetrà aprofitar al màxim els recursos i oportunitats que Mallorca Activa ofereix, impulsant el creixement econòmic i la creació d’ocupació.


Mallorca Activa és l’eina del Consell de Mallorca creada per a impulsar les actuacions de transformació digital i l’adopció de tecnologies digitals, pensada per a les empreses i al seu servei, així com per a l’emprenedoria i el conjunt de treballadors i treballadores que fan treball per compte propi.