Alcúdia llença una nova línia d’ajuts per valor de més de 4.300.000 €

La línia d’ajuts a Alcúdia s’adreça al teixit empresarial del municipi

L’ajuntament d’Alcúdia ha posat en marxa una nova línia d’ajuts extraordinaris, i a fons perdut, per a les empreses que desenvolupen l’activitat econòmica al municipi, per pal·liar els efectes de la COVID-19.

La quantitat de la convocatòria és de 163.870,40 € a càrrec del Consell de Mallorca; 163.870,40 € a càrrec del Govern Balear i 4.000.000,00 € a càrrec de l’ajuntament, quanties ja transferides a la Fundació Mallorca Turisme. El crèdit total previst per aquesta convocatòria és de 4.327.740,80 €, amb càrrec al pressupost de la Fundació Mallorca Turisme.

L’objecte d’aquesta convocatòria és regular les condicions de les subvencions destinades a ajudar els establiments, les empreses o les entitats amb activitat econòmica a Alcúdia per a afrontar part de les pèrdues patides per la COVID-19. La finalitat de la convocatòria és pal·liar el greuge que han sofert aquestes entitats per les conseqüències de la pandèmia.

L’ajuda serà de 3.000,00 € per centre de treball o establiment amb un màxim de dos establiments per persona beneficiària (màxim: 6.000,00 €). 

Les empreses que vulguin accedir han de comptar amb menys de 20 persones treballadores de mitja anual, computant els diferents centres de treball, i amb una facturació el 2019 inferior a un milió d’euros, sempre que aquesta facturació hagi minvat durant el 2020 en una quantitat superior a un 20 %.

Ja s’hi pot accedir a aquests ajuts d’Alcúdia, formalitzant la sol·licitud al web d’Ajuts Mallorca.

Si vols consultar tots els ajuts als diferents sectors empresarials de la nostra illa, visita la secció Ajuts Mallorca.