Accelera Pime Rural: nou assessorament a Andratx per impulsar una empresa de turisme sostenible

L’Assessorament a Andratx organitzat per l’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa vol impulsar l’èxit de na Maria Bennasar i el seu equip

L’ajuntament d’Andratx va ser l’escenari d’una nova jornada d’assessorament presencial. L’assessorament a Andratx va ser orquestrat per l’Oficina Accelera Pime Rural (OAPR) Mallorca Activa, i els resultats d’aquest esdeveniment són realment positius.

En aquesta ocasió, destaquem la figura de na Maria Bennasar, una de les sòcies fundadores d’Es Llaüt Blau SL, que opera amb el nom comercial “Onboat.” Aquesta empresa té com a objectiu oferir emocionants excursions i noves experiències en la bellesa i la tranquil·litat que ens proporciona la nostra mar Mediterrània. La seva proposta es basa en el turisme sostenible, un element cada vegada més rellevant en l’actualitat.

Na Maria va establir el contacte amb nosaltres fa temps, buscant informació i orientació sobre finançament i ajuts per a la posada en marxa d’aquest ambiciós projecte, juntament amb els seus socis. Avui, ens trobem de nou per brindar-li assessorament en una sèrie de temes específics que ella havia sol·licitat. En la nostra trobada anterior, ja havíem proporcionat respostes positives i satisfactòries en molts aspectes.

Comunicació empresarial

Entre els temes tractats, destaquen moltes àrees d’interès. Primerament, vam explorar estratègies d’innovació per aportar una perspectiva fresca i atractiva al negoci. La comunicació, una eina fonamental per connectar amb el públic, també va ser objecte d’anàlisi detingut. En aquesta era digital, el posicionament web és crucial, i vam oferir orientació sobre com millorar la visibilitat en línia. Les xarxes socials, un element central de la promoció actual, van ser temes destacats de la nostra xerrada.

A més a més, vam abordar un aspecte vital per a qualsevol empresa: la normativa legal. En aquest cas, ens centrem en la Regulació General de Protecció de Dades (RGPD), oferint orientació sobre com implementar aquesta normativa de manera efectiva dins de l’estructura de l’empresa.

Una àrea clau per a l’èxit empresarial és la gestió de les relacions amb els clients, i vam introduir el concepte de Customer Relationship Management (CRM) i com implementar-lo de manera eficient.

La importància de la gestió tecnològica

La ciberseguretat, una preocupació creixent en l’entorn empresarial, va ser un altre tema que vam explorar a fons. A més a més, vam informar na Maria sobre el Kit Digital i les solucions digitals que es posen a disposició a través d’aquests ajuts.

Una de les parts més interessants de la nostra conversa va ser l’examen del paper dels xatbots i de la intel·ligència artificial en la gestió empresarial. Vam explicar com una plataforma com ChatGPT pot millorar l’atenció al client i oferir respostes ràpides i precises.

Els temes tractats van ser molts, però el resultat de la nostra reunió va ser, sense dubte, satisfactori. Na Maria va sortir amb una visió més àmplia i un conjunt de coneixements que reforçaran l’èxit del seu projecte. La seva passió pel turisme sostenible ara està acompanyada d’eines i estratègies sòlides per aconseguir els seus objectius.

L’Assessorament a Andratx, organitzat per l’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa, continua sent un recurs inestimable per a empreses com la de na Maria. L’èxit d’aquesta iniciativa subratlla la importància de la col·laboració i l’orientació en el món empresarial.

L’Assessorament de Mallorca Activa és una eina valuosa que pot canviar el joc per a empreses emergents. Així que, si també busques assessorament i suport per fer créixer el teu negoci, no dubtis a posar-te en contacte amb Mallorca Activa. L’èxit pot estar més a prop del que imagines.

Mallorca Activa és l’eina del Consell de Mallorca creada per impulsar accions de transformació digital i l’adopció de tecnologies digitals a les empreses. Pensada per i per a les empreses, l’emprenedoria i el teixit econòmic de l’illa, Mallorca Activa és la punta de llança de la transformació digital a Mallorca.

Continuem… 💪