Segueixen les reunions pels fons Next Generation, amb la participació de l’ajuntament d’Ariany

La Directora Insular de Coordinació i Projectes Estratègics del Consell de Mallorca, Margalida Amoròs, es reuneix amb una representació d’Ariany per parlar dels fons Next Generation

El municipi d’Ariany ha estat el protagonista d’una nova reunió relacionada amb els fons Next Generation que ja s’han posat en marxa a Mallorca.

La directora Insular de Coordinació i Projectes Estratègics del Consell de Mallorca, Margalida Amorós, es va reunir amb responsable dels fons europeus a l’ajuntament d’Ariany, Toni Bergas, per tractar els projectes que el municipi vol posar en marxa amb el finançament dels fons europeus Next Generation.

A la reunió, que es va fer en format telemàtic, també va assistir la tècnic de l’Oficina de Fons Europeus, Anna Pons.

Margalida Amorós va ser l’encarregada de presentar l’Oficina de Fons Europeus al representant arianyer. També va explicar els objectius d’aquesta oficina i l’estratègia del Consell per participar en les convocatòries dels fons Next Generation. A la reunió es van presentar les línies d’ajuts obertes i les que ho seran pròximament.

Programes i convocatòries

Des de l’Oficina de Fons Europeus es varen explicar les convocatòries PIREP (Pla d’Impuls a la Rehabilitació d’Edificis Públics) i la de ecosistemes fluvials. També es va parlar de la convocatòria DUS 5000, una partida destinada a municipis no urbans de fins a 20.000 habitants, en els quals totes les seves entitats singulars de població no superen els 5.000.

Al llarg dels pròxims dies es remetrà a l’ajuntament la informació bàsica per informar sobre les convocatòries obertes i d’interés per al municipi d’Ariany.

L’Oficina de Fons Europeus ja treballa, en coordinació amb Mallorca Activa, per posar en marxa les diferents línies d’ajuts dels fons Next Generation a Mallorca. Així, es podrà impulsar la necessària reconstrucció social i econòmica després dels efectes provocats per la pandèmia de la COVID-19 a la nostra illa.

Si vols consultar tots els ajuts Next Generation a Mallorca, visita la secció Ajuts Mallorca.