Segueixen les reunions pels fons Next Generation, amb la participació de l’ajuntament d’Artà

La Directora Insular de Coordinació i Projectes Estratègics del Consell de Mallorca, Margalida Amoròs, es reuneix per parlar dels fons Next Generation amb una representació de l’ajuntament d’Artà

El municipi d’Artà ha estat el protagonista d’una nova reunió relacionada amb els fons Next Generation que ja s’han posat en marxa a Mallorca.

La directora Insular de Coordinació i Projectes Estratègics del Consell de Mallorca, Margalida Amorós, es va reunir amb les regidores d’Artà, Maria Antònia Sureda, responsable de Promoció Econòmica del municipi, i Ana María Comas, regidora de Medi Ambient i Serveis socials de la localitat, per tractar els projectes que el municipi vol posar en marxa amb el finançament dels fons europeus Next Generation.

A la reunió, que va tenir lloc a l’ajuntament d’Artà, també va assistir el tècnic de l’Oficina de Fons Europeus, Salvatore Mele.

Margalida Amorós va ser l’encarregada de presentar l’Oficina de Fons Europeus a les representants artanenques, així com els objectius d’aquesta oficina i l’estratègia del Consell per participar en les convocatòries dels fons Next Generation. També es van presentar les línies d’ajuts obertes i les que ho seran pròximament.

Per part de l’ajuntament d’Artà, es varen presentar iniciatives que ja estan en marxa, com ara la inclusió del municipi al moviment Cittaslow, la iniciativa Artà, a cel obert o la campanya de l’associació empresarial #ThinkingArtà.

Des de l’Oficina de Fons Europeus es varen explicar les convocatòries PIREP (Plan de Impulso a la Rehabilitación de Edificios Públicos) i el MOVES III (Movilidad Eficiente y Sostenible), i es remetrà a l’ajuntament la informació bàsica per informar sobre les convocatòries obertes i d’interés per al municipi d’Artà.

L’Oficina de Fons Europeus ja treballa, en coordinació amb Mallorca Activa, per posar en marxa les diferents línies d’ajuts dels fons Next Generation a Mallorca, i impulsar la necessària reconstrucció social i econòmica després dels efectes provocats per la pandèmia de la COVID-19 a la nostra illa.

Si vols consultar tots els ajuts Next Generation a Mallorca, visita la secció Ajuts Mallorca.