Trobada emprenedora a Alaró: impuls per a empresaris locals

Mallorca Activa ofereix assessorament i orientació per a futures empresàries, com aquesta emprenedora a Alaró

A Alaró, Mallorca Activa continua sent un motor d’impuls per a iniciatives empresarials locals, oferint assessorament personalitzat i orientació estratègica.

En una recent sessió d’assessorament, el nostre company Sergi Cañellas ha oferit assessorament personalitzat a na Zoraida Ocampo, qui vol posar en marxa un projecte dedicat a la cura de mascotes.

L’assessor de Mallorca Activa ha guiat na Zoraida a través dels requisits legals i administratius necessaris per establir i fer créixer el seu negoci. Des dels procediments per obtenir el certificat digital fins a les diferents formes jurídiques disponibles, s’ha proporcionat una visió completa perquè Zoraida pugui prendre decisions informades.

Un aspecte destacat de l’assessorament ha estat el desenvolupament del pla d’empresa. S’han analitzat els diversos aspectes del pla, des de la seva estructura fins als continguts específics, destacant la seva importància com a guia estratègica per al futur d’aquesta emprenedora d’Alaró.

A més, s’han explorat les implicacions fiscals de ser autònom i s’han presentat les opcions disponibles, com la tarifa plana i les possibles subvencions. Aquest coneixement és fonamental per a la sostenibilitat financera i el creixement del negoci de na Zoraida.

L’assessorament de Mallorca Activa esdevé fonamental per al desenvolupament de projectes emprenedors i altres iniciatives empresarials locals a Alaró. Amb suport expert i recursos, els emprenedors com na Zoraida Ocampo estan preparats per fer créixer els seus negocis i contribuir al dinamisme econòmic de la comunitat.

Mallorca Activa és la plataforma del Consell de Mallorca creada per impulsar accions de transformació digital i l’adopció de tecnologies digitals a les empreses. Pensada per i per a les empreses, l’emprenedoria i el teixit econòmic de l’illa, Mallorca Activa és la punta de llança de la transformació digital a Mallorca.

Continuem… 💪