Una agent de Mallorca Activa es desplaça a Capdepera per impulsar la tramitació d’ajuts al municipi

Els ajuts, per valor de més de 292.000 € s’han esgotat en pocs dies

Una agent de Mallorca Activa ha visitat Capdepera per tal d’impulsar la gestió dels ajuts municipals d’aquesta localitat, i que el mateix ajuntament ha posat en marxa, per un valor de 292.487,28 €.

Els representants damunt el terreny de Mallorca Activa, la nova plataforma del Consell de Mallorca adreçada als municipis de menys de 20.000 habitants, s’estan encarregant d’ajudar als consistoris en la gestió de les noves subvencions destinades al teixit empresarial de les localitats.

Aquests ajuts municipals extraordinaris ja estan en marxa a diferents municipis de Mallorca. En aquesta ocasió, la feina de l’agent Sarah de Oliveira es va desenvolupar a Capdepera, a on al llarg del matí es varen esgotar els fons d’aquesta convocatòria.

La quantitat de la convocatòria era de 97.495,76 € a càrrec del Consell de Mallorca; 97.495,76 € a càrrec del Govern Balear i 97.495,76 €, a càrrec de l’ajuntament, quanties ja transferides a la Fundació Mallorca Turisme. El crèdit total per aquesta convocatòria era de 292.487,28 €, amb càrrec al pressupost de la Fundació Mallorca Turisme.

L’agent de Mallorca Activa es va encarregar d’atendre i assessorar a diferents empreses que desenvolupen la seva activitat econòmica al municipi de Capdepera per tal que poguessin demanar aquests nous ajuts per pal·liar els efectes de la COVID-19.

Mallorca Activa és la plataforma del Consell de Mallorca creada per a la dinamització i l’activació del teixit productiu de l’illa mitjançant el foment del treball, la formació, el suport a l’emprenedoria i el creixement empresarial.

Si vols consultar tots els ajuts als diferents sectors empresarials i municipis de la nostra illa, visita la secció Ajuts Mallorca.