WhatsApp a sa Pobla: Formació de Mallorca Activa per impulsar la transformació digital empresarial

Empresaris descobreixen els beneficis de WhatsApp Business en una formació a sa Pobla organitzada per l’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa

Al municipi de sa Pobla es va dur a terme una formació que va marcar un abans i un després en la transformació digital empresarial. Aquesta iniciativa, impulsada per l’Oficina Accelera Pime Rural (OAPR) Mallorca Activa, es va centrar en un tema candent: WhatsApp Business.

Quatre empresaris locals es van submergir en aquest emocionant viatge cap a la modernització de les seves empreses en l’acollidor espai de Sa Congregació. Però, abans de submergir-se en el món de la missatgeria empresarial, van rebre una càlida benvinguda i una introducció al portal de Mallorca Activa i l’OAPR Mallorca Activa.

Marga Serra, agent de Mallorca Activa i de l’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa, es va presentar davant els assistents, oferint el seu suport en assessorament en diverses categories de transformació digital. A més, va informar sobre les possibles convocatòries disponibles i va proporcionar informació sobre el Kit Digital. Aquesta primera part de la formació va establir les bases per a un viatge empresarial ple de possibilitats.

La regidora de Fires, Comerç Industria i Mercat del municipi, Magdalena de la Fuente, es va unir a l’esdeveniment per donar la benvinguda als participants i mostrar el seu interès en la formació. A més, va decidir quedar-se i formar part activa de l’esdeveniment.

Beneficis i avantatges de WhatsApp Business

A continuació, la formadora Xisca Truyols, experta en WhatsApp Business, va agafar la paraula. Amb gran entusiasme, va compartir amb els assistents els innombrables beneficis d’utilitzar WhatsApp Business a les seves empreses. Ho va fer a través d’explicacions pas a pas, exemples pràctics i casos d’èxit. Els empresaris presents ràpidament van adonar-se de les oportunitats que aquesta plataforma de missatgeria oferia per al creixement empresarial.

WhatsApp Business s’ha convertit en una eina essencial per a la comunicació empresarial. Permet una interacció més directa i personalitzada amb els clients, la qual cosa condueix a una major satisfacció i fidelització. A més, ofereix la possibilitat d’automatitzar respostes i agilitzar processos, la qual cosa estalvia temps i recursos valuosos.

La formació no només es va centrar en la teoria, sinó que també va incloure exemples pràctics de com WhatsApp Business s’ha utilitzat amb èxit en diverses indústries. Aquests exemples van inspirar els empresaris a explorar noves formes d’utilitzar aquesta plataforma en els seus propis negocis.

La formació de WhatsApp Business a Sa Pobla va ser un pas important cap a la digitalització de les empreses locals. Gràcies a la col·laboració entre l’OAPR Mallorca Activa i el consistori pobler, els empresaris tenen accés a eines i coneixements que impulsaran el seu èxit a l’era digital.

La formació de WhatsApp a Sa Pobla va demostrar que la transformació digital és accessible i beneficiosa per a les empreses locals. L’OAPR Mallorca Activa continua recolzant els empresaris en el seu viatge cap a un futur empresarial més innovador i connectat.

Si ets un empresari a Sa Pobla o en qualsevol altre lloc de Mallorca, no perdis l’oportunitat d’explorar les possibilitats que WhatsApp Business té per oferir. La transformació digital és a l’abast de la teva mà, gràcies a iniciatives com aquesta emocionant formació.

Mallorca Activa és l’eina del Consell de Mallorca creada per impulsar accions de transformació digital i l’adopció de tecnologies digitals a les empreses. Pensada per i per a les empreses, l’emprenedoria i el teixit econòmic de l’illa, Mallorca Activa és la punta de llança de la transformació digital a Mallorca.

Continuem… 💪