El futur dels mercats municipals

L’Ajuntament d’Algaida llença una enquesta per tal de definir el futur dels mercats municipals

L’Ajuntament d’Algaida ha posat en marxa una nova iniciativa innovadora municipal amb forma d’enquesta per tal de definir el futur dels mercats municipals.

L’enquesta, que s’ha posat en funcionament amb la col·laboració de l’Associació de Comerç i Empresa d’Algaida, Pina i Randa, vol redefinir el futur dels mercats municipals i implantar un nou model de mercat municipal a Algaida i a Pina.

Aquesta enquesta, que ja es pot omplir telemàticament fent clic aquí, cerca la participació dels veïns i veïnes de la vila, placers, botiguers i col·lectius específics per iniciar aquest projecte amb la participació de tothom.

La regidora de Desenvolupament Local i Econòmic, Fires i Mercats, Margalida Fullana, ha explicat que aquesta consulta “va dirigida als placers, comerciants del poble i habitants del municipi d’Algaida amb l’objectiu de conèixer la seva opinió sobre el mercat actual i les seves aportacions de cara al futur d’aquesta mostra setmanal”. 

Els temps han canviat i amb la pandèmica encara hi ha hagut més canvis i és per aquest motiu que pensam que és important actualitzar els mercats municipals, adaptar-los a les noves necessitats i als nous temps sense que perdin la seva essència tradicional”, ha afegit Fullana.

Divendres passat, al mateix mercat, l’Ajuntament va recollir un centenar d’enquestes que varen omplir els algaidins i algaidines.

Si vols conèixer més iniciatives com aquesta, visita la nostra secció d’Iniciatives Emprenedores de Mallorca.