Mallorca Activa a Andratx: Presentació de la plataforma al nou equip de govern per impulsar el creixement econòmic

Mallorca Activa presenta la plataforma a l’equip de govern d’Andratx per impulsar l’emprenedoria i el creixement econòmic

Mallorca Activa, la plataforma del Consell de Mallorca de suport al teixit productiu de l’illa, ha presentat la seva proposta al nou equip de govern del municipi d’Andratx. Amb tres anys de presència a la localitat, aquesta iniciativa s’ha convertit en un referent per impulsar l’emprenedoria, fomentar la formació, promoure l’ocupació i donar suport al creixement empresarial al municipi.

En una reunió celebrada aquesta setmana, l’agent de Mallorca Activa, Roberto Pérez, es va reunir amb la nova regidora de Turisme, Promoció Econòmica, Fires i Mercats, Sandra Milena Valencia García. La regidora, que ha assumit el càrrec després de les últimes eleccions municipals, va escoltar amb atenció la presentació de la plataforma i va expressar el seu interès a continuar col·laborant estretament amb Mallorca Activa per dinamitzar l’economia local i brindar oportunitats als emprenedors i empreses del municipi.

D’aquesta manera, l’Ajuntament d’Andratx continuarà treballant en estreta col·laboració amb Mallorca Activa per aprofitar al màxim els recursos i programes que ofereix la plataforma digital del Consell de Mallorca.

Des de la seva arribada a Andratx, ja fa tres anys, Mallorca Activa ha tingut un paper important en l’impuls del teixit productiu del municipi. Durant la crisi econòmica provocada per la pandèmia de la COVID-19, la plataforma digital del Consell va donar suport les empreses locals impulsant les ajudes específiques llançades per l’ajuntament. A més, s’han duit a terme diverses jornades formatives, destacant els cursos sobre eines digitals com Canva i WordPress, dirigits a reforçar les habilitats empresarials i millorar la presència en línia de les empreses locals.

La presència constant de Mallorca Activa a Andratx ha generat resultats positius en termes de creixement econòmic i desenvolupament empresarial. La plataforma ha proporcionat als emprenedors i empreses locals accés a eines de finançament, informació sobre programes de suport i recursos per impulsar la innovació i l’adopció tecnològica en diferents sectors. A més, Mallorca Activa ha estat un referent en matèria de formació, oferint cursos gratuïts en diverses àrees professionals per millorar les perspectives laborals dels ciutadans d’Andratx.

Amb la presentació de Mallorca Activa al nou equip de govern, la col·laboració entre la plataforma i l’ajuntament es reforçarà encara més. Això permetrà aprofitar al màxim els recursos i oportunitats que Mallorca Activa ofereix, impulsant així el creixement econòmic i la creació d’ocupació a Andratx.

Mallorca Activa és l’eina del Consell de Mallorca creada per impulsar actuacions de transformació digital i l’adopció de tecnologies digitals, pensada per a les empreses i al seu servei, així com per a l’emprenedoria i el conjunt de treballadors i treballadores que fan feina per compte propi.

Continuem…