Nou assessorament a sa Coma per impulsar la digitalització de l’empresa local

L’empresària i dissenyadora Catalina Forteza rep l’assessorament a sa Coma de l’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa per millorar el seu negoci

L’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa va brindar assessorament a sa Coma a na Catalina Forteza, dissenyadora gràfica i d’interiors de l’empresa Uroo! Disseny. Durant la sessió, es va destacar l’ús del Kit Digital per optimitzar el negoci.

Enfocant-se en les necessitats actuals del seu negoci, es va concloure que la creació d’una pàgina web seria extremadament útil. També es va subratllar la importància d’obtenir un certificat digital i crear un compte a la pàgina d’ajuda per a realitzar el test de maduresa digital, un requisit per gestionar la sol·licitud.

A més, es va fomentar la utilització de les opcions de filtratge del cercador d’agents digitals locals per a connectar amb professionals. Finalment, es va animar a na Catalina a crear un perfil d’empresa a Google, ja que això milloraria la visibilitat del seu negoci i es va ressaltar la simplicitat del procés de creació.

La sessió d’assessorament de l’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa va proporcionar a Catalina Forteza una visió clara i estratègica per a la seva empresa Uroo! Disseny. S’abordaren altres aspectes rellevants com l’ús de les xarxes socials per a la promoció del negoci i l’optimització dels continguts digitals per aconseguir un millor posicionament en els cercadors.

Amb l’assessorament de l’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa, Catalina Forteza està prenent passos importants per a la digitalització del seu negoci, millorant així les oportunitats de creixement i èxit.

L’OAPR Mallorca Activa és la nova eina del Consell de Mallorca creada per impulsar actuacions de transformació digital i l’adopció de tecnologies digitals, pensada per a les empreses i al seu servei, així com per a l’emprenedoria i el conjunt de treballadors i treballadores que fan feina per compte propi.

Continuem…