Nou assessorament en Algaida de l’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa

L’Oficina Accelera Pime Rural (OAPR) Mallorca Activa ha realitzat un nou assessorament en el municipi d’Algaida. En aquesta nova acció, s’ha ajudat a na Pepa Bonnin, una empresària que té un taller de disseny de joies a Algaida i vol crear una pàgina web amb el Kit Digital per a millorar la visibilitat del seu negoci.

L’agent de Mallorca Activa Rafel Cladera va informar na Bonnin sobre el Kit Digital (funcionament, requisits, documentació, etc.) i s’han contestat els tres qüestionaris necessaris per a sol·licitar l’ajuda. Tan sols ha quedat pendent la sol·licitud del certificat digital a la seva gestoria. Després d’això, Cladera ajudarà a instal·lar-ho en l’ordinador de la usuària i a sol·licitar l’ajuda en una futura sessió.

Mallorca Activa és la plataforma del Consell de Mallorca creada per impulsar accions de transformació digital i l’adopció de tecnologies digitals a les empreses. Pensada per i per a les empreses, l’emprenedoria i el teixit econòmic de l’illa, Mallorca Activa és la punta de llança de la transformació digital a Mallorca.

Continuem… 💪