Engegam els cursos d’estiu de Mallorca Activa

Instal·lacions de ventilació, gestió documental, transport sanitari, xarxes culturals, empresa, disseny gràfic, espais comercials i infermeria són les especialitats dels nous cursos d’estiu gratuïts de Mallorca Activa. La matrícula ja és oberta

Ja et pots matricular en qualsevol dels nous cursos d’estiu gratuïts que Mallorca Activa ha posat en marxa.

El disseny digital continua sent protagonista gràcies a una novetat: Tècniques de disseny gràfic corporatiu. Aquest curs et dona les claus per aplicar criteris d’identitat corporativa traslladant-los de manera creativa al disseny publicitari i al mitjà de publicació. També t’explica com analitzar les característiques de diferents tipus de materials de promoció publicitària i informativa en diferents suports, convencionals i en línia.

Les PIMES, microempreses i persones que treballen per compte propi podran fer diversos cursos que els podran interessar. Un d’ells és el de pla d’empresa, on s’aprendrà a identificar tècniques d’investigació de mercats, quins factors són imprescindibles en un pla comercial o de màrqueting o a conèixer com s’organitzen els recursos humans d’una empresa.

Un altre dels cursos d’estiu de Mallorca Activa pensat per a les empreses és el de gestió de la documentació de constitució i contractació de l’empresa. Aquest curs busca, principalment, donar a conèixer als alumnes com analitzar els documents jurídics necessaris per a la constitució i funcionament legal de les diferents organitzacions, tenint present la normativa civil i mercantil vigent..

Si vols aprendre sobre espais comercials, el curs d’implantació d’espais comercials és perfecte per aquells que volen aprendre a interpretar la informació que defineix la distribució i l’organització d’un espai comercial.

Sanitat, indústria i cultura

En matèria sanitària tenim el curs de cures auxiliars bàsiques d’infermeria, una formació que serveix per aprendre a precisar les activitats adreçades a mantenir la higiene corporal del pacient/usuari.

També dins el sector sanitari, repetim el curs de Transport sanitari: diagnosi preventiva del vehicle i manteniment de la seva dotació material. Aquesta formació et permetrà fer el manteniment preventiu del vehicle comprovant els elements mecànics i elèctrics, del sistema de comunicacions i de seguretat del vehicle, d’acord amb el full de revisió diària.

En relació amb la cultura, ens trobem amb el curs sobre xarxes Associatives Culturals. Aquest curs, la durada del qual és de 100 hores, permet aprendre a analitzar les xarxes associatives culturals com a mitjà d’implementació de projectes d’animació cultural.

Finalment, en matèria industrial, torna un curs que ha tengut un gran èxit en el passat: Instal·lacions de ventilació-extracció. Aquest curs està pensat per a persones que volen adquirir coneixements sobre com funcionen els diferents tipus de ventilació-extracció relacionant les variables que incideixen sobre el seu comportament amb les prestacions d’aquests.

Ja es pot fer la inscripció a aquests nous cursos gratuïts, de forma telemàtica, a l’apartat de Formació del web de Mallorca Activa.